Startpagina
Dag Gitte
Fedor (nieuw)
Fedor 10 maand
Workshop Mental Activity
Fedor 9 maanden
Fedor 8 maanden
Fedor 7 maanden
Fedor 6 maanden
Fedor 5 maanden
Fedor en Gitte spelen
Fedor naar Bussloo
Penn-Hip
Fedor 16 weken
Fedor 15 weken
Fedor 14 weken
Fedor 13 weken
Fedor 12 weken
Fedor 11 weken deel II
Fedor 11 weken deel I
Fedor 10 weken deel II
Fedor 10 weken deel I
Fedor 9 weken deel II
Fedor 9 weken deel I
Fedor 8 weken deel II
Fedor 8 weken deel I
Fedor 7 weken
Fedor's nestfoto's
Gitte's foto album I
Gitte's fotoalbum II
Slapende honden......
Smikkelen en smullen
Smikkelen en smullen II
Wáááár is de bal?
Een gezellig stel
Hier wonen wij
In memoriam: Abby
In memoriam: Nitus
Compilaties 1
Links
Gastenboek
Smikkelen en smullen II

HazenkarkasGitte probeert vat te kijgen op de gladde zalmkop.Doormidden gesneden kalfsstrotFedor ongeduldig, maar wel netjes wachtend tot ie eindelijk z'n stuk lamspens krijgt.De laatste restjes sardien worden weggewerkt door Fedor, hij vond het heel erg lekker.Tamelijk kale lamsribben met daarom nog wat runderriblap, Fedor wacht weer ongeduldig af...'t is wel hard werken voor je kostJaja, schiet nou maar op met m'n (rauwe) ei en kuikenbout.Best een zware kluif hoor.Gitte eet een hazenkarkasZalmkop, met rechts (in het donker nog net zichtbaar) een likkenbarende Gitte.Fedor eet een kalfsstrotOm het verorberen van die bewuste lamspens op de gevoelige plaat te krijgen moesten we wel snel zijn, binnen 10 seconden had onze schrokop hem op!Alle sardientjes zwemmen in warm water, falderalderiere, falderalderare... ;-) 
(de meeste honden vinden verse sardientjes lekkerder als ze voor het 'serveren' een half uurtje in warm water gelegd worden).. tot hij het sein 'aanvallen' krijgt. Wat is het toch een brave jongen hè?
Na ruim 20 minuten intensief kauwwerk worden de laatste restjes weggewerkt.Waar zal hij mee beginnen, met de kip of met het ei?Het kostte wat moeite, maar ook deze kluif krijgt Fedor uiteindelijk na 20 minuten weg.